Fladtage


Som noget nyt udfører vi også renovering og vedligeholdelse af tage med belægning af tagpap, asfalt, beton, træ, stål og aluminium.

Vi bruger ISO SEAL Professional fra ISO Paint Nordic, der giver op til 25 års holdbarhed.

Der er tale om 100% tæt tag uden samlinger, da materialet er meget elastisk og meget tæt. Faktisk tåler det stående vand 365 dage om året!

Produktet er både CE-mærket og opfylder ETAG 005 betingelserne.

En holdbar løsning – til fladtage

Regn, sne, slud og solens stærk UV-stråler nedbryder tage. Det går især hårdt ud over flade tage, hvor små søer af vand med tiden opstår og laver uoprettelige skader med revner og utætheder til følge. Her kan du med fordel bruge Hypercoat til at forlænge dit tags levetid.

Specialudviklet tagmembran

HyperCoats unikke og vandtætte tagmembran er special udviklet til at modstå svingende temperaturer og kan holde til alt fra varme solskinsdage til meget lave frostgrader.

Køligere og vandtæt tag

Med HyperCoat reetablerer vi den nedbrudte overflade og levetidsforlænger tager op til 25 år.

Du kan samtidig opnå et bedre indeklime og en lavere energiregning ved at vælge HyperCoat ClimateCooler. Den unikke opbygning før at taget bliver køligere ved at membranen reflekterer op til 80% af solens stråler. Dette er dokumenteret af Dansk Tenologisk Institut.

Når du har set, hvor grundige vi er med at rense og male taget, så er du også sikker på at vi påfører malingen, så den holder mange år i fremtiden.

Skal du have dit tag malet?